2011.10.19.
16:44

Írta: Kitzinger

Lassan felpörög

Október 20-án, csütörtökön este 18 órától formálódó alapítványunk kurátora Reszkető Petra beszélget a Tilos Rádióban a Kovács Ádám hangpostája című műsorban a közérdekű adatok nyilvánosságáról, a lappangó adatpiacról, a magyar költségvetés vizualizációjáról. Hallgassátok meg ha tudjátok.

Október 20-21-én kerül megrendezésre Varsóban az Open Knowledge Foundation éves konferenciája, az Open Government Data Camp. A programban a Szabad Adat Alapítvány is szerepel. Kitzinger Dávid vezet egy szekciót a közszolgálati média, a kulturális örökség és a közérdekű adatvagyon szabályozási kereteinek lehetséges konvergenciájáról. 

Mindkettő remek móka lesz. Hamarosan jelentkezünk az eredményekkel és hírekkel. Addig talán el is készül a bejegyzésünk.

Szólj hozzá!

Címkék: média esemény opendata

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadadat.blog.hu/api/trackback/id/tr213315196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása